Telefoonnummer

06-23505205

E-mail

khrpraktijk@hotmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00 uur

Het wonderkristal

Het Wonderkristal reinigt op een doeltreffende en zachte manier de negatieve energie, die energiekoorden bij je kunnen veroorzaken.
Van energiekoorden kun je heel erg moe worden en je heel onplezierig voelen. Je kent vast wel het gevoel van moe zijn na contact met bepaalde personen. Je staat er wellicht niet bij stil, maar dit kan door energiekoorden veroorzaakt worden.

Als mensen contact met elkaar hebben dan maken wij op energetisch niveau verbindingen met elkaar. Deze verbindingen worden energiekoorden genoemd.
Energiekoorden bevinden zich in de aura, chakra’s of in het fysieke lichaam. Deze koorden zijn dus afkomstig van andere mensen.
Veel van deze koorden zijn heel positief en geven dan een hele fijne verbinding met de ander. Deze koorden voeden je hele wezen op een liefdevolle ondersteunende wijze. Bij deze koorden zul je een warm en prettig gevoel ervaren.
Er zijn echter ook energiekoorden die negatief voor jou kunnen zijn, die aan je kleven en waarvan je heel moe, nerveus en ziek kunt worden en op deze energiekoorden werkt het Wonderkristal.

Ik heb een ruime ervaring met het verwijderen van energiekoorden door middel van healingen, maar ik kreeg van de bovenwereld te horen dat dit ook op een andere manier gedaan kan worden. Ik kreeg door om een programma te zetten op een kristal die op een eenvoudige, doeltreffende manier ziekmakende energiekoorden kan verwijderen.
Na dit uitgebreid te hebben getest, mag ik het aanbieden.
Met trots heb ik dit kristal de naam Wonderkristal gegeven.

Met uiterste zorg wordt er voor jou ingevoeld welke kristalsoort bij jou past, bijvoorbeeld, rozenkwarts, citrien, bergkristal enz. De eigenschappen van het betreffende kristal zullen ook nog op andere vlakken voor jou werken.

Voel jij je vaak leeg en moe na bijvoorbeeld een gesprek of na een bezoek?
Zoek je extra bescherming in ruimtes waar veel mensen komen?
Ben jij hoog gevoelig en heb je veel last van de energiekoorden van andere mensen?

Dan is het Wonderkristal heel geschikt voor jou.

~ Ervaringen met het Wonderkristal~

Ik ben proefpersoon geweest om het Wonderkristal uit te proberen en heb dit met veel plezier gedaan. Ik ben tot de conclusie gekomen dat de naam Wonderkristal voor mij heel juist weergeeft, wat het kristal voor je kan betekenen. Het is een wonder hoe snel en doeltreffend de energiekoorden verwijderd worden.

Ik ben hoog gevoelig en voel heel veel energieën om mij heen. Ik ben erg gevoelig voor vreemde energieën, waaronder ook energiekoorden. Van deze energiekoorden word ik heel onrustig, moe en prikkelbaar. Ik heb het kristal uitgeprobeerd in een periode waarin ik het heel hard nodig had.

Ik had problemen op mijn werk en ik had heel veel last van de negatieve energie. Er waren hierdoor een aantal energiekoorden ontstaan, die zeer belastend voor mij waren. Ik voelde mij opgejaagd, moe, prikkelbaar, verdrietig en ziek. Ook kreeg ik last van slapeloosheid.

Rachel heeft een aantal keren voor mij een healing gedaan om deze energiekoorden te verwijderen en van zo’n healing knapte ik altijd enorm op.

De allereerste keer dat ik de hanger omdeed, voelde ik al binnen een uur hoe mijn systeem werd gereinigd. Het is voor mij echt een wonder hoe zo’n klein kristalletje, zo’n groot werk kan verrichten. Het heeft mij echt door een moeilijke periode heen geholpen. Ik ben er blij mee.

Ik kan het Wonderkristal dan ook van harte aanbevelen. 

Jonnie Prins

~ Omdat ik veel last had van negatieve energie heb ik een healing laten doen en hierbij is een dik energiekoord verwijderd. Door deze healing ben ik heel erg opgeknapt. Om te voorkomen dat het koord weer terug kan komen, werd mij geadviseerd om een Wonderkristal aan te schaffen bij Rachel.
Er is voor mij een citrien hanger ingevoeld en deze past uitstekend bij mij. Zodra ik de hanger om had, voelde ik mij sterker worden en voelde dat ik beter bij mijzelf kon blijven, omdat er geen vreemde energieën meer binnen kwamen.
Doordat ik nu geen last meer heb van negatieve energiekoorden kan ik nu eindelijk datgene doen wat goed voor mij is zonder belemmering.
Ik ben er ontzettend blij mee, het voelt zo fijn om alles weer aan te kunnen.
Mijn citrien hanger is voor mij een wonder !!!!! ~

Yvonne W.

You cannot copy content of this page