Telefoonnummer

06-23505205

E-mail

khrpraktijk@hotmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00 uur

Over mij

Mijn naam is Rachel Helmhout, geboren in het jaar 1970 onder het sterrenteken stier met als ascendant maagd. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen.

Als kind was ik al heel gevoelig en open voor de andere werelden en zag ook dingen, die andere mensen niet konden waarnemen. Daarbij kwam nog een supergevoeligheid voor stemmingen van andere mensen en voor de sfeer van de omgeving. Als kind en later als puber was de interesse voor spirituele zaken altijd aanwezig. Al die tijd bleef ik open en gevoelig.
Toen ik in mijn latere leven ziek werd, na en tijdens de zwangerschap van mijn eerste zoon en niets meer kon, heb ik dat als kans gezien om mijzelf verder te ontwikkelen en om de kwaliteit van mijn leven te verbeteren.

Vele opleidingen volgden en mij werd steeds duidelijker wat de bedoeling van mijn verblijf hier op aarde was en bovenal nog steeds is. Door alle opleidingen is de verbinding die ik reeds als kind al had nog veel intenser geworden en diep in mijzelf geïntegreerd. En uiteraard is er ook veel opgeruimd, waardoor het mogelijk was en ook is om een zuiverder kanaal te worden en te zijn. De verbindingen met al wat leeft, met de natuurwezens, moeder aarde, de hemel, de centrale zon, de engelen en de lichtmeesters, de sterrenstelsels, de kristallen, de elementalen, andere dimensies en nog veel meer. Kortom alles wat een bewust zijn heeft is bij mij weer tot uiting gekomen en stevig in mijn systeem verankerd. Ook heb ik kennis mogen terug halen die ik in vorige levens had over de kristallen, maar ook over andere helderziende en voelende gaven.

Voor mij was dit als een echt thuiskomen.

Mijn taak is onder andere, (we hebben allemaal meerdere taken op verschillende niveaus) om mensen te helpen zichzelf weer terug te vinden en om weer in contact te komen met de eigen gaven. Om mensen weer te leren hoe deze gaven te gebruiken en om weer in contact te komen met de natuurwezens. Ook voelt het als één van mijn taken om mensen weer te leren voelen, voelen van het innerlijke kind, van alle gevoelens, eigenlijk van alles wat je kunt voelen, van je intuïtie en om je weer te herinneren, waarom je hier gekomen bent en om je weer te laten herinneren van de eenheid in alles.

Daarom is er een praktijk ontstaan en heb ik deze website opgezet. Ik ben iemand die vanuit het hart werkt, op een ander manier zou ik niet eens kunnen werken.

Iedere keer als ik mijn hoog gevoelige ziel vermogens voor jou mag inzetten, betekent dat voor mij vreugde- en liefdevol samenwerken met engelen, gidsen, begeleiders, natuurwezens, lichtwezens en meer, kortom; dat wat men de ongeziene wereld noemt. Daardoor weet ik precies wanneer het voor jouw systeem genoeg is geweest. Op die manier ontvang je wat je nodig hebt en aankunt, niet te veel en niet te weinig. Dat is een ragfijne kwaliteit die je niet vaak ergens anders zult tegenkomen.

En dat wordt aangevuld met een onderscheidend vermogen tot in het hele subtiele aan toe met beide voeten stevig op de grond.

Eventuele blokkades worden liefdevol, zacht of krachtig aangeraakt , waardoor het makkelijker voor je wordt om door een proces heen te komen. De prachtige zuivere energie van de kristallen helpen en ondersteunen hierbij en geven er extra verdieping aan.

Mijn hele leven heb ik hierin ’training’ gekregen waardoor mijn ervaring in mijn werk steeds groter werd en nog steeds groeit, want werkelijk uitgeleerd zijn we nooit.

Iets wat ik graag aan je terug spiegel of meegeef in alles wat ik doe is het je laten herinneren van de eenheid en verbondenheid in alles.

Credit voor mijn werk komt geheel aan het licht toe dat door mij heen werkt. Met veel plezier breng ik je opnieuw in contact met je eigen licht, want jij kunt dat ook.

Ik wens je veel plezier met deze site en ik hoop dat ik iets voor je kan betekenen.

Mijn grootste leermeester? Dat is het leven zelf.

Gevolgde opleidingen

 • Kruidenleer
 • Intuïtieve ontwikkeling
 • Reiki I
 • Reiki II
 • Sjamanen cursus van 9 maanden
 • Lichtmeesters 1
 • Lichtmeesters 2
 • Lichtmeesters 3
 • Lichtmeesters 4
 • Channeling
 • Healer-Reader opleiding van het Elohim centre
 • Reikimaster IIIa
 • Reikimaster IIIb
 • Kristal Master opleiding van het Elohim centre
 • Kosmisch Healer-Reader beroepsopleiding van het Elohim centre
 • HBO Kindercoaching van de SORAG- akademie
 • Soul Body Fusion® practitioner
 • Kleurenpunctuur bij het instituut voor kleurenpunctuur

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact met mij  op.


Contact

 

You cannot copy content of this page