Telefoonnummer

06-23505205

E-mail

khrpraktijk@hotmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00 uur

Ervaringen

~Mijn ervaring met Rachel is heel goed! ze vertelt wat ze aan het doen is, wat ze ziet en ervaart. Ze neemt je helemaal mee!

Ze heeft veel kennis en is altijd oprecht en integer. Ik kan iedereen adviseren om je door haar te laten ‘lezen’.~

A.M.G

                                                             

~Rachels sessies zijn voor mij en iedereen een geschenk uit de hemel en heel bijzonder!!!
Rachel werkt in 1 sessie op zoveel verschillende lagen.  Zo werkt ze aan mijn gezondheid, de innerlijke oorzaak van mijn borstkanker tot diep in het DNA en de vrouwenlijn, zelfs aan de collectieve velden die er mee in verband staan. Rachel voelt dat allemaal aan. Ook mijn gevoelens. Ze heelt samen met de Engelen en Moeder Natuur.

Rachel is een heel helder kanaal en de Goddelijke oordeelloze, geruststellende Liefde en haar vriendelijke stem geven mij steeds opnieuw innerlijke veiligheid, warmte en steun! Haar sessies zijn een heuse genezende weldaad en voor mij heel belangrijk geweest omdat ik mijn borstkanker niet regulier wilde aanpakken! Steeds weer bleek hoe Rachel  als Gouden Tijds kind, volwassenen en healer precies kon beschrijven wat er op een onbewuster of diepliggend niveau zich uitwerkte in mijn systeem. Haar diep helende sessies geven me altijd sleutels, houvast en vaak ook een bevestiging van mijn eigen gevoel!

Als eigenaar en docente van de Elohim opleidingsschool voor Healers en Readers ben ik in 30 jaar nog nooit een healer tegen gekomen die zo liefdevol is en ook nog zulke geweldige Master Healer-Reader kwaliteiten heeft!
Ook in het Elohim Centre werken en werkten al die jaren fantastische Healers die allemaal net weer anders werken en ook heel goed en uniek zijn! Ook van hen heb ik mooie en unieke healingen gehad waarvoor ik dankbaar ben. Maar voor mij klikt en klikte het gewoon met Rachel het meeste. Dank je wel Rachel voor je Liefde en dat je me zo goed aanvoelt en voor al je begrip! Warme groet; ~

Joke Nootebos

                                                               

~Laatst heb ik voor het eerst, na een aantal keer op locatie te zijn geweest een Reading&Healing op afstand van Rachel gehad.

Omdat ik weet hoe goed, zuiver en integer zij werkt, heb ik geen moment twijfel gehad om het op deze manier te doen. Na ongeveer anderhalf uur, na de afgesproken tijd kreeg ik de opname toegestuurd. Ik ben er heel rustig voor gaan zitten met “oortjes”  in.

De woorden kwamen heel intens binnen en hebben mij diep geraakt! Alle gestelde vragen kwamen aan bod d.m.v. rechtstreekse antwoorden en ik kreeg daardoor veel inzichten! Healing op oude stukken en familie-lijnen heb ik gevoeld. Heb dit heel bewust meegekregen, zelfs nog iets beter dan bij een Reading&Healing op locatie.

Ik vermoed dat het komt omdat ik anders tussendoor vragen stel en dit voor afleiding kan zorgen ( ik praat nogal graag;- ). Deze sessie ging achter elkaar door, waardoor mijn “hoofd” er niet tussen kon komen. Ik heb de liefdevolle aandacht van Rachel en de lichtwereld voortdurend gevoeld. Ik ben zo blij dat beide mogelijkheden er zijn, mocht het een keer niet lukken om naar haar toe te reizen.~

Anita

                                                           

~Rachel beschrijft op haar site dat ze met een haarfijn weten aanvoelt wat je nodig hebt. Niets is minder waar. Ik ben zelden zulke heldere antwoorden tegen gekomen en ben haar ook enorm dankbaar voor het boek; Goudentijdskinderen dat ze geschreven heeft. 

Ik raad iedereen aan die met vragen zit hier langs te gaan, want soms kun je met je gedachten simpelweg niet bij de kern van een probleem komen. Rachel neemt echt de tijd voor je en geeft je het gevoel er volledig te mogen zijn waardoor je ook goed met haar kunt delen wat er in je omgaat ~

L. v. Vegchel

                                                             

Kristallen openen, activeren & Programmeren op afstand.

~Wij hebben met respect, dankbaarheid en verwondering de kristallensessie beluisterd. Wat kun en doe jij dit kundig, met volledig respect en een mooie zachte doelgerichtheid, Rachel. Chapeau!

Ook met de uitkomsten welke kristallen nu het beste bij ons passen zijn we blij. Het resoneert op ’t diepst voelbare niveau met ons. Tranen liepen geregeld over onze wangen.

We zijn benieuwd naar wat dit alles op ons pad zal brengen. En heel fijn dat we jou hebben mogen ‘vinden’. Nogmaals heel hartelijk dank!!! ~

Atwil & Lionne

                                                                 

Tijdens mijn telefonische consulten met Rachel nam zij de tijd om eerst goed te luisteren voordat ze ging invoelen.

Vrijwel alles wat voorbij kwam herkende ik en het gaf mij snel rust. Veel onrustige energie was niet van mij en Rachel hielp mij bij het terugkomen van mijn eigen licht en energie.

Wat ik enorm waardeer is de eerlijkheid die Rachel heeft. Niet mooier maken dan het is en de kern van het probleem benoemen waardoor ik zelf met dingen aan de slag kon. Ik zal nog vaak terug komen bij Rachel als ik vastloop en het voelt erg vertrouwd!

Zelfstandig ondernemer en moeder van 3 kinderen.

 

                                                                     

You cannot copy content of this page