Telefoonnummer

06-23505205

Email

khrpraktijk@hotmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00 uur

Ervaringen

~Mijn ervaring met Rachel is heel goed! ze vertelt wat ze aan het doen is, wat ze ziet en ervaart. Ze neemt je helemaal mee!

Ze heeft veel kennis en is altijd oprecht en integer. Ik kan iedereen adviseren om je door haar te laten ‘lezen’.~

A.M.G

                                                             

~Rachels sessies zijn voor mij en iedereen een geschenk uit de hemel en heel bijzonder!!!
Rachel werkt in 1 sessie op zoveel verschillende lagen.  Zo werkt ze aan mijn gezondheid, de innerlijke oorzaak van mijn borstkanker tot diep in het DNA en de vrouwenlijn, zelfs aan de collectieve velden die er mee in verband staan. Rachel voelt dat allemaal aan. Ook mijn gevoelens. Ze heelt samen met de Engelen en Moeder Natuur.

Rachel is een heel helder kanaal en de Goddelijke oordeelloze, geruststellende Liefde en haar vriendelijke stem geven mij steeds opnieuw innerlijke veiligheid, warmte en steun! Haar sessies zijn een heuse genezende weldaad en voor mij heel belangrijk geweest omdat ik mijn borstkanker niet regulier wilde aanpakken! Steeds weer bleek hoe Rachel  als Gouden Tijds kind, volwassenen en healer precies kon beschrijven wat er op een onbewuster of diepliggend niveau zich uitwerkte in mijn systeem. Haar diep helende sessies geven me altijd sleutels, houvast en vaak ook een bevestiging van mijn eigen gevoel!

Als eigenaar en docente van de Elohim opleidingsschool voor Healers en Readers ben ik in 30 jaar nog nooit een healer tegen gekomen die zo liefdevol is en ook nog zulke geweldige Master Healer-Reader kwaliteiten heeft!
Ook in het Elohim Centre werken en werkten al die jaren fantastische Healers die allemaal net weer anders werken en ook heel goed en uniek zijn! Ook van hen heb ik mooie en unieke healingen gehad waarvoor ik dankbaar ben. Maar voor mij klikt en klikte het gewoon met Rachel het meeste. Dank je wel Rachel voor je Liefde en dat je me zo goed aanvoelt en voor al je begrip! Warme groet; ~

Joke Nootebos

                                                               

~Laatst heb ik voor het eerst, na een aantal keer op locatie te zijn geweest een Reading&Healing op afstand van Rachel gehad.

Omdat ik weet hoe goed, zuiver en integer zij werkt, heb ik geen moment twijfel gehad om het op deze manier te doen. Na ongeveer anderhalf uur, na de afgesproken tijd kreeg ik de opname toegestuurd. Ik ben er heel rustig voor gaan zitten met “oortjes”  in.

De woorden kwamen heel intens binnen en hebben mij diep geraakt! Alle gestelde vragen kwamen aan bod d.m.v. rechtstreekse antwoorden en ik kreeg daardoor veel inzichten! Healing op oude stukken en familie-lijnen heb ik gevoeld. Heb dit heel bewust meegekregen, zelfs nog iets beter dan bij een Reading&Healing op locatie.

Ik vermoed dat het komt omdat ik anders tussendoor vragen stel en dit voor afleiding kan zorgen ( ik praat nogal graag;- ). Deze sessie ging achter elkaar door, waardoor mijn “hoofd” er niet tussen kon komen. Ik heb de liefdevolle aandacht van Rachel en de lichtwereld voortdurend gevoeld. Ik ben zo blij dat beide mogelijkheden er zijn, mocht het een keer niet lukken om naar haar toe te reizen.~

Anita

                                                           

You cannot copy content of this page