Telefoonnummer

06-23505205

E-mail

khrpraktijk@hotmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00 uur

Boek: Goudentijdskinderen

Als klein meisje wist ik al, dat ik meer voelde en waarnam dan andere kinderen. Toen ik ouder was, begon ik te lezen over Nieuwetijdskinderen, Indigokinderen, Kristalkinderen en Regenboogkinderen, in de hoop om meer over mijzelf te weten te komen. Iedere keer herkende ik wel iets, maar toch klopte het net niet. Op een dag kreeg ik hoofdpijn en ineens begon de bovenwereld tegen mij te praten.
Mij werd verteld dat ik een Goudentijdskind ben en dat ik geholpen en geïnspireerd zou worden om hierover te schrijven.

Een Goudentijdskind is één met alles om zich heen. Deze kinderen zullen er instinctief alles aan doen om zich weer opnieuw één te voelen met al wat is, ongeacht in welke situatie ze zich bevinden. Daarnaast hebben Goudentijdskinderen het eenheidslicht meegenomen naar de aarde toe.
Mijn boek begint met hoofdstukken die mij zijn aangereikt door de bovenwereld (zelfs de titels zijn mij aangereikt) en om die hoofdstukken te verduidelijken worden ze afgewisseld met mijn persoonlijk verhaal.

Het is mijn diepste wens om dit gevoel van werkelijk thuiskomen, je weer compleet en één te voelen met alles om je heen, je te herinneren wie je bent, te delen met iedereen. Dit kan ik alleen doen door te vertellen over mijn eigen ervaringen.
Door dit boek te lezen zal het één en ander bij je in beweging worden gezet, waardoor je bewustwording zal gaan groeien.
Hoe meer mensen er groeien in bewustwording, hoe meer verandering er uiteindelijk zal zijn in de omgeving. En uiteindelijk in de wereld. Dit gaat natuurlijk niet allemaal zonder slag of stoot en zal plaatsvinden in stapjes. Aangespoord en geleid door de bovenwereld hoop ik met mijn boek Goudentijdskinderen een stapje te kunnen maken en bij te dragen in het bewustwordingsproces van het Al.

Het boek kun je hier bestellen of via de boekhandel.
Natuurlijk kun je mij ook een mail sturen om het boek met handtekening te bestellen.

Enkele reacties op Rachel’s boek:

~Mijn GROTE complimenten voor je boek. Ik vond het heerlijk lezen en heel toegankelijk. Maar het belangrijkst, ik heb er een hoop van geleerd. Fijn dat je zoveel uit je prille leven kan herinneren en daar goed over verteld. Ik heb je boek aan diverse personen voorgesteld en zal hem in mijn praktijk leggen voor inzage. Dank je wel, veel liefs~ John Nieuwendijk.

~In één adem uitgelezen! Heel mooi verhaal.~ Alice

~Wat een mooi en lekker boek om te lezen!!!!~ Annelies

~Jouw boek ontroerd me en tranen vloeien over mijn wangen…..weet nu niet wat er precies in mij omgaat maar ben geraakt!~ Claudia

~Jouw boek is meer dan prachtig en heel waardevol!~ Joke Nootebos van het Elohim Centre.

~Wat heerlijk om voor het eerst in mijn leven iemand te horen die verwoordt wat ik in mezelf gevoeld heb.~ L.T

~Een aanrader voor ouders met jonge kinderen en therapeuten. ~Centrum Victory

~Rachel is een Goudentijdskind~ ParaVisie December 2013.

~Wow, sommige boeken hebben zoveel energie in zich, via de woorden die je hebt gekozen maar ook met de energie waarmee het boek geschreven is. Dank je wel voor het raken, het mogen voelen, het verhelderen van mij in zulke rake woorden dat er voor mij met het lezen van jouw boek ook een puzzelstukje op zijn plek mag vallen; dankjewel voor het vertrouwen in jezelf, jouw eigen weg en het delen van dit boek met de wereld! Liefdevolle groet,~ Eefje Wichers

~Verhelderend en openhartig. Het houdt me alert om met jouw verhaal de ‘goudentijdskinderen’ in mijn praktijk te herkennen. Succes met je mooie werk. Het is hard (of:Hart) nodig in deze tijd. Met HARTElijke groet, ~Drs. Karin Janssen ~

~Jouw boek heeft mij diep geraakt.~ C.M

~Graag wil ik je bedanken voor het boek dat jij geschreven hebt! Ik werd naar jouw boek toegetrokken. Ik ben enorm verwonderd hoeveel jouw verhaal lijkt op het mijne.~ A.H.

You cannot copy content of this page