Telefoonnummer

06-23505205

E-mail

khrpraktijk@hotmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00 uur

Moeder Aarde

Onze Aarde gaat momenteel door veel transformatie processen heen. Oude energie en geschiedenis komen naar de oppervlakte en worden eruit gewerkt. Het oude maakt plaats voor het nieuwe. We zijn op weg van het ik tijdperk naar het wij tijdperk. De trilling van Moeder Aarde wordt steeds iets verhoogd. Dat gaat allemaal niet zonder slag of stoot.

Deze transformatie werkt diep in op alle mensen en dieren. Veel mensen kampen met allerlei processen die uitgewerkt mogen worden, zodat onze trilling mee kan resoneren met die van de aarde. Zodat ook wij van het ik naar het wij tijdperk kunnen gaan. De processen die hiermee gepaard gaan worden vaak als zeer heftig ervaren.

Ondanks dat Moeder Aarde zichzelf prima kan redden heeft dit ook zijn uitwerking op haar. Op een avond kreeg ik via de Spirits te horen en zien dat er kristallen zijn die Moeder Aarde willen ondersteunen om makkelijker door haar transformatieproces heen te komen. Daarnaast werd mij getoond dat deze kristallen gaan samenwerken met alle natuurrijken. En dat werkt op zijn beurt door in onze directe omgeving en heeft ook effect op ons als mens.

Ik zag dat deze kristallen de eenheid van de Elohim engelen die op de krachtplaats van het Elohim-centre aanwezig is, in zich wilde opnemen. Dat ze graag bij mensen in de tuin wilden liggen, zodat het in iedere tuin een krachtplaats kan worden. Een krachtplaats die Moeder Aarde, omgeving en mensen ondersteunt en optilt. 

Er werd mij getoond dat alle kristallen samen een nieuw netwerk of krachtwiel gaan vormen.

Daarom is er contact gezocht met Joke en het Elohim-Centre. Met veel plezier heeft Joke een speciaal programma op een aantal kristallen gezet, zodat er een nieuw netwerk kan komen om Moeder Aarde, de omgeving, mensen en dieren te ondersteunen in deze tijd. Daarnaast staan de natuurrijken te trappelen om hun Magie te mogen strooien in jouw tuin en omgeving.

Draag jij Moeder Aarde een warm hart toe? Wil je haar ondersteunen? Wil je een unieke krachtplaats in jouw tuin die omgeving en mensen optilt?

klik hier om te bestellen 

You cannot copy content of this page