Telefoonnummer

06-23505205

E-mail

khrpraktijk@hotmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00 uur

Algemene voorwaarden en disclaimer Kristal Healer Reader Praktijk

Voor het volgen van sessies, consulten en workshops is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Ben je onder behandeling (geweest) bij een psychiater, psycholoog of andere professionele hulpverlener en is je toestand nog niet geheel stabiel of gebruik je nog medicijnen, geef dit dan aan voordat je een sessie, consult of workshop boekt.
Het wil trouwens niet zeggen dat ik dan niets voor je kan betekenen, maar soms is er medeweten, toestemming of overleg nodig met jou en je behandelend arts/specialist of huisarts. Gebruik je overmatig alcohol of drugs dan adviseer ik je om geen sessie etc. te boeken bij de Kristal Healer Reader praktijk voordat dit probleem stabiel behandeld is.

Een sessie, consult of workshop kan nooit een medisch advies van een arts of een medisch deskundige vervangen. Consulten, sessies en workshops kunnen echter wel een belangrijke aanvulling zijn op weg naar zelfinzicht en heling. Adviezen vanuit de consulten, sessies en workshops zijn niet bedoeld als vervanging voor reguliere behandelingen.

De Kristal Healer Reader Praktijk adviseert je het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van (online) informatie verstrekt door de Kristal Healer Reader Praktijk.

Bij acute medische klachten of psychische problemen en bij het verergeren van klachten of symptomen word je geadviseerd contact op te nemen met de eigen (huis)arts en daarnaast met de Kristal Healer Reader praktijk voor holistische adviezen.

De Kristal Healer Reader Praktijk is niet aansprakelijk voor fysieke, materiële of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na consulten, sessies, workshops, heen of terugreis.

Er worden geen toekomst voorspellingen gedaan. Wel kan het zijn dat er toch spontaan tijdens een sessie, consult of workshop informatie over jouw toekomst doorkomt. Dit betekent echter niet dat ik hierop garantie kan geven.

Elke sessie heeft enkele uren tot weken tijd nodig om te integreren. Houd daarbij rekening met mogelijke uitwerkingen in je lichaam en geest. Uitwerkingen als bijvoorbeeld: spierpijnen, jeuk, puistjes, moeheid, kou, neerslachtigheid, boosheid, desoriëntatie, en of een emotioneel verwerkingsproces. Heb je daar vragen over of vind je dat het te lang blijft duren neem dan gerust contact met mij op.

Privé gegevens bescherming

Je beslist altijd zelf wat je met de informatie uit de consulten en sessies wilt doen binnen de privésfeer. Wil je de informatie op een andere wijze openbaren, hetzij mondelijk, per audio/video of schriftelijk (bv. via een weblog of social media)dan kan dit alleen met het goed vinden van de Kristal Healer Reader Praktijk (of de personen over wie het gaat) Je dient hiervoor dus eerst contact op te nemen voor toestemming.

Indien je een foto meeneemt van een andere persoon, dien je daarvoor vooraf toestemming te vragen aan de persoon op de meegebrachte foto als het gaat om readingsvragen. Als het gaat om een thema omtrent jezelf dan hoef je vooraf geen toestemming te vragen. 

De informatie uit persoonlijke consulten, sessies en workshops die je volgt, zowel als adresgegevens, zijn persoonlijk en worden door de Kristal Healer Reader Praktijk niet openbaar gemaakt.

You cannot copy content of this page