Telefoonnummer

06-23505205

E-mail

khrpraktijk@hotmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00 uur

Praktijkvoorbeelden

~In mijn praktijk kwam een moeder voor een Reading& Healing met een foto van haar twee kinderen.
Kinderen die beiden heel gevoelig waren en waarvan ik van de bovenwereld te horen, voelen en zien kreeg dat haar dochter helderziend was.
Door mij heen stroomde dolfijnen energie die naar haar toe werd gestuurd tijdens de sessie, om alles wat luchtiger en speelser voor haar te maken. Zij zat op dat moment op school en wist niet dat haar moeder bij mij was geweest. Haar ziel vertelde mij dat ik haar systeem mocht ‘ lezen’ en helpen, ik had haar toestemming.
De volgende morgen kreeg ik een mailtje waarin verteld werd dat haar dochter mij gevoeld had in de klas en dat ze drie dolfijnen had zien zwemmen.
Nog weer een dag later, zat er bij de post een hele mooie enveloppe. En wat zat daar in? Een prachtige tekening met allemaal kleurtjes en drie dolfijnen en de woorden: Rachel bedankt voor de dolfijnen van M. 8 jaar.
Dit meisje wilde mij graag ontmoeten en snel ook als dat kon. Natuurlijk kon dat. Ik heb haar ontmoet en dat was heel bijzonder. Tijdens die ontmoeting leerde zij binnen no-time een bescherming ’s techniek en had vragen voor mij. Mijn dankbaarheid is groot dat ik mocht helpen en dat onze paden zich kruisten.~

~Ik werd gebeld door een moeder uit Ommen die bevallen was van een zoon. Het zoontje huilde zo veel dat de moeder niet meer wist waar ze het zoeken moest en was vreselijk moe van al die nachten dat haar zoon maar bleef huilen. Via een foto van de kleine man stuurde ik een hele zachte Healing waarbij de engelen en lichtmeesters door mij heen werkte. Een paar dagen later kreeg ik het bericht dat haar zoon eerst nog een keer heel hard had gehuild en daarna was hij stil geworden en huilde hij niet meer dag en nacht zo vreselijk.~

~Er kwam een moeder naar mijn praktijk samen met haar puberzoon van 14-15 jaar en oma was er ook bij. De zoon zat niet lekker in zijn vel, ging niet lekker op school en kwam in de problemen op school door zijn gedrag. Hij had een nare scheiding meegemaakt en had nog 2 broertjes. Kortom hij had al veel meegemaakt. Hij had hulp nodig en wilde duidelijkheid over een aantal zaken en gebeurtenissen in zijn jonge leven. Ik deed een Reading&Healing voor hem en er vielen vele puzzelstukjes voor hem op zijn plaats. Hij zat niet meer vast in zijn emoties, had inzicht verkregen, wist hoe hij ook met de omgeving om kon gaan op een manier waarbij hij zichzelf niet hoefde te verliezen. Hij kon weer verder tot de volgende uitdaging.

In mijn Praktijk kwamen een moeder en een opa en oma voor een Reading van hun zoon/kleinkind van 8-9 jaar. Er waren problemen met leren en met het gedrag van deze jongen. Hij volgde ‘ bijzonder’ onderwijs. Hoe zij ook allemaal probeerde ze konden er niet echt achter komen wat er in het hoofdje van deze jongen omging. Aan mij de vraag om dat te verduidelijken. Ik maakte contact met zijn ziel en kreeg toestemming om hem te ‘ lezen’ en om hem te helpen. Kristal helder vertelde zijn ziel wat er in hem omging. Tranen vielen bij de moeder en oma. Deze gevoelige jongen kon wel een steuntje in de rug gebruiken omdat hij het heel moeilijk vond om het aardse leven te begrijpen. Via de foto stuurde ik hem healing en kreeg te zien dat de energie op zijn kamer niet goed was. Ook zijn kamer werd energetisch onderhanden genomen en de bovenwereld gaf als advies om daar enkele kristallen te plaatsen om de energie schoon te houden en voor hem een veilig en warm thuis gevoel te behouden een plek waar hij even bij kon tanken na alle hectiek van de dag. Ook voor hemzelf kwam er een Kristal door die zijn aura beschermde, zijn hersenhelften lieten samenwerken en hem aanmoedigde om zelfvertrouwen te krijgen. Daarnaast liet de bovenwereld mij doorgeven dat hij gevoelig was voor een aantal e-nummers en een bepaald merk tandpasta. De ouders kregen ook een aantal adviezen mee. Later hoorde ik dat het kristal in zijn zak hem zo veel goed had gedaan, hij was rustiger geworden en als hij boos werd riep hij:’ Ik moet nu even mijn kristal vasthouden’ , vervolgens deed hij dat en werd rustig. Ondanks de latere diagnose pddnos heeft hij veel baat gehad bij de Reading&Healing.~

Deze voorbeelden zijn beknopt weergegeven en zijn er slechts een paar uit velen. Om de privacy van ieder te bewaren heb ik geen namen genoemd. Ik werk hierbij zowel op afstand als live in mijn praktijk. Ik hoop dat door enkele voorbeelden te geven duidelijk is wat ik kan betekenen voor Kinderen (groot of klein).

You cannot copy content of this page