Telefoonnummer

06-23505205

E-mail

khrpraktijk@hotmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00 uur

Orbs

Steeds vaker komt het voor dat er lichtbollen verschijnen op foto’s. Deze lichtbollen hebben verschillende afmetingen, kleuren en patronen in zich. Deze lichtbollen worden Orbs genoemd. De naam Orbs komt van het Latijnse woord Orbis dat kring of cirkel betekent.

Wij mensen kunnen slechts binnen een bepaalde trilling (frequentie) zien en horen. Engelen en andere lichtwezens vibreren op een andere trilling (frequentie) dan wij. Omdat veel mensen alleen geloven in de dingen die zij kunnen horen en zien, wordt het bestaan van Orbs en het spirituele vaak ontkent. Het bestaan van Orbs wordt door sceptici verklaard als stofdeeltjes, insecten of vochtdruppels in de lucht. Of het zou aan de flitser of een bepaalde lichtval kunnen liggen. Mensen willen graag een bewijs van het bestaan van een spirituele wereld.

Eeuwenlang zijn er mensen geweest die dit geprobeerd hebben, denk bijvoorbeeld aan het fotograferen van de aura, aan apparaten die de aanwezigheid van spirits vastleggen etc. Eerst verscheen er heel af en toe zo’n lichtbol op een foto, vaak werd dit verklaard door de mening dat er wel een stofje op de lens gezeten zou hebben. Toen er steeds meer Orbs op foto’s verschenen stonden de sceptici zelf ook voor een raadsel. Kwamen de Orbs eerst alleen voor op foto’s die genomen waren in verlaten huizen en gebieden. Nu komen ze voor op alle denkbare plekken en gebieden. Steeds vaker worden ze vastgelegd op een foto. De theorie om dit fenomeen te verklaren klopte niet meer en werd later aangepast. Het zou nu liggen aan de digitale camera zelf. Tot op de dag van vandaag blijven de meningen hierover verdeeld.

Tijdens mijn opleidingen liep ik met een foto toestel buiten en maakte hier en daar foto’s van de prachtige natuur. Toen ik ze thuis op de computer bekeek waren er Orbs en lichtwezens zichtbaar! Ook later tijdens een taekwondo examen van mijn kinderen, of tijdens een doodgewoon partijtje stonden er Orbs op de foto. Zo ontstond de fascinatie voor deze lichtwezens. Uiteindelijk is dit een specialisatie geworden.

Elke Orb is de zichtbare manifestatie van een spiritueel wezen dat een boodschap of energie uitzendt of allebei. Een Orb bestaat vaak uit meerdere verschillende energieën. Een Orb kan bestaan uit energieën van verschillende engelen of lichtmeesters tegelijk. Maar ook uit natuurwezens, deva’s, elementalen, overleden familieleden of galactische wezentjes. Of daar weer een combinatie van.
Dat maakt het ook zo fascinerend om er een Reading op te doen, om contact met zo’n energie te mogen maken.

Er zijn veel dimensies, allemaal bevatten ze een andere trilling (frequentie) dan de aarde. Iedere engel, aartsengel, spirit of elementaal heeft een unieke vorm en kleur die zichtbaar is in de Orb. Soms zijn er heel duidelijk patronen zichtbaar in een Orb. Deze patronen zijn vaak specifieke kenmerken van een bepaalde dimensie en bevatten daarnaast vaak helende energie voor ons en de aarde.

Er zijn Orbs die ons een boodschap brengen maar er zijn ook Orbs die ons troost en steun geven in moeilijke tijden. Orbs die ons van een energie voorzien die we op dat moment hard nodig hebben en daardoor ineens weer weten wat we moeten doen in een lastige situatie of bij een probleem.

De Orbs die uit natuurwezens bestaan ruimen vaak allerlei energieën op die wij achter lieten en geven doormiddel van het uitzenden van hun energie aan ons door hoe om te gaan met de aarde, met andere wezens en ons zelf. Soms zijn er ook Orbs die alleen maar observeren en informatie verzamelen.

Met welke Orb je ook te maken hebt, de energie is altijd positief (al zijn daar wel weer verschillende gradaties in waar te nemen). Donkere en duistere energieën bevatten namelijk niet de lichtdeeltjes die nodig zijn om in een Orb te kunnen verschijnen.

Naast alle lichtwezens, engelen, natuurwezens etc. die een orb kunnen bevatten, zijn er ook vaak spirits (geesten) aanwezig in een Orb. Deze spirits worden altijd vergezeld door een ander lichtwezen. Zelfs de spirits die nog niet naar het licht zijn gegaan worden vergezeld. Toch is er in het uiterlijk van de Orb een verschil waar te nemen als een spirit nog aarde gebonden is. Vaak bevat zo’n Orb geen lichtende rand om de Orb heen.
De boodschap of energie die Orbs uitzenden vind op een hele subtiele manier plaats. Zo subtiel dat het een eigen ingeving of idee lijkt.

De reden dat niet op alle foto’s Orbs verschijnen ligt aan de fotograaf zelf. Orbs verschijnen alleen in foto’s als de fotograaf een bepaald bewustzijn heeft. Als de fotograaf met een open hart rond loopt, dan is het bewustzijn op de juiste trilling (frequentie) afgestemd. Het maakt daarbij helemaal niet uit of je nu wel of niet helderziend, horend, voelend , of intelligent bent. Wel maakt het uit in welke mate het hartchakra open is. Ook als er bepaalde combinaties van chakra’s tegelijk open zijn is de kans groot dat er een Orb op je foto verschijnt.

You cannot copy content of this page