Telefoonnummer

06-23505205

E-mail

khrpraktijk@hotmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00 uur

Kristal chakra legging

Na bespreking van je klacht(en) en of probleem(en), volgt de behandeling. Hierbij worden er kristallen op het lichaam geplaatst (waarbij je je kleding aanhoudt). Vervolgens wordt er op een zeer diepgaand en intens niveau gewerkt aan het probleem of de klacht. De kristallen worden per chakra met uiterste zorg en liefde uitgezocht en geplaatst. Dat uitzoeken gebeurt op helderziende-voelende-horende manier. De kristallen zorgen ervoor dat ‘het juiste’ gebeurt. Blokkades kunnen doorbroken worden, losgelaten worden, waardoor de energie weer vrij kan gaan stromen en er een diepe ontspanning en harmonie kan plaats vinden.

Vaak kun je zelf warmte of kou voelen die loskomt of energiegolven en trillingen die tegelijk opgaan met een bepaalde emotie of situatie waaraan gewerkt wordt.

Er gebeurt ook nog veel meer tijdens de behandeling, vaak is er hulp aanwezig in de vorm van engelen, lichtmeesters, gidsen of overleden bekenden. Soms zal er ook informatie doorkomen die belangrijk is om door te geven, dit zal dan bijdragen aan de healing en het proces wat dan gaande is.

De kristallen zullen veel voor je doen en dat is iets wat je zeker ook zal kunnen merken in je dagelijks leven. Je zal beter naar je innerlijke kompas kunnen luisteren. Dat innerlijke kompas zou je ook jouw licht kunnen noemen, jouw kracht die je helpt om je weg te vinden vanuit wie je werkelijk bent. Het kan je helpen om makkelijker door processen heen te komen en om makkelijker om te gaan met de golven van het leven die op je afkomen.

Kristallen zijn onvoorwaardelijk en oordelen niet. Een kristal chakra legging is een groot cadeau voor jezelf. Een eer betoon voor wie je werkelijk bent, want wie werkt aan zichzelf draagt ook een steentje bij aan het grote geheel!

You cannot copy content of this page