Ervaring met het Wonderkristal

Ik ben proefpersoon geweest om het Wonderkristal uit te proberen en heb dit met veel plezier gedaan. Ik ben tot de conclusie gekomen dat de naam Wonderkristal voor mij heel juist weergeeft, wat het kristal voor je kan betekenen. Het is een wonder hoe snel en doeltreffend de energiekoorden verwijderd worden.

Ik ben hooggevoelig en voel heel veel energieën om mij heen. Ik ben erg gevoelig voor vreemde energieën, waaronder ook energiekoorden. Van deze energiekoorden word ik heel onrustig, moe en prikkelbaar. Ik heb het kristal uitgeprobeerd in een periode waarin ik het heel hard nodig had.

Ik had problemen op mijn werk en ik had heel veel last van de negatieve energie. Er waren hierdoor een aantal energiekoorden ontstaan, die zeer belastend voor mij waren. Ik voelde mij opgejaagd, moe, prikkelbaar, verdrietig en ziek. Ook kreeg ik last van slapeloosheid.

Rachel heeft een aantal keren voor mij een healing gedaan om deze energiekoorden te verwijderen en van zo'n healing knapte ik altijd enorm op.

De allereerste keer dat ik de hanger omdeed, voelde ik al binnen een uur hoe mijn systeem werd gereinigd. Het is voor mij echt een wonder hoe zo'n klein kristalletje, zo'n groot werk kan verrichten. Het heeft mij echt door een moeilijke periode heen geholpen. Ik ben er blij mee.

Ik kan het Wonderkristal dan ook van harte aanbevelen.

 

Jonnie Ockhuizen

 

 

Terug naar het Wonderkristal

Kristallen
Kristallen

Brandende kaars
Advies

Verschillende kristallen
Kristalkinderen

Rozenkwarts bol
Behandelwijze