Het wonderkristal

Het Wonderkristal reinigt op een doeltreffende en zachte manier de negatieve energie, die energiekoorden bij je kunnen veroorzaken.
Van energiekoorden kun je heel erg moe worden en je heel onplezierig voelen. Je kent vast wel het gevoel van moe zijn na contact met bepaalde personen. Je staat er wellicht niet bij stil, maar dit kan door energiekoorden veroorzaakt worden.

Als mensen contact met elkaar hebben dan maken wij op energetisch niveau verbindingen met elkaar. Deze verbindingen worden energiekoorden genoemd.
Energiekoorden bevinden zich in de aura, chakra's of in het fysieke lichaam. Deze koorden zijn dus afkomstig van andere mensen.
Veel van deze koorden zijn heel positief en geven dan een hele fijne verbinding met de ander. Deze koorden voeden je hele wezen op een liefdevolle ondersteunende wijze. Bij deze koorden zul je een warm en prettig gevoel ervaren.
Er zijn echter ook energiekoorden die negatief voor jou kunnen zijn, die aan je kleven en waarvan je heel moe, nerveus en ziek kunt worden en op deze energiekoorden werkt het Wonderkristal.

Ik heb een ruime ervaring met het verwijderen van energiekoorden door middel van healingen, maar ik kreeg van de bovenwereld te horen dat dit ook op een andere manier gedaan kan worden. Ik kreeg door om een programma te zetten op een kristal die op een eenvoudige, doeltreffende manier ziekmakende energiekoorden kan verwijderen.
Na dit uitgebreid te hebben getest, mag ik het nu als nieuw product aanbieden.
Met trots noem ik dit kristal het Wonderkristal.

Met uiterste zorg wordt er voor jou ingevoeld welke kristalsoort bij jou past, bijvoorbeeld, rozenkwarts, citrien, bergkristal enz. De eigenschappen van het betreffende kristal zullen ook nog op andere vlakken voor jou werken.

Voel jij je vaak leeg en moe na bijvoorbeeld een gesprek of na een bezoek?
Zoek je extra bescherming in ruimtes waar veel mensen komen?
Ben jij hooggevoelig en heb je veel last van de energiekoorden van andere mensen?

Dan is het Wonderkristal heel geschikt voor jou.

Lees verder voor ervaringen met het Wonderkristal

Kristallen
Kristallen

Brandende kaars
Advies

Verschillende kristallen
Kristalkinderen

Rozenkwarts bol
Behandelwijze