Rachel Helmhout Wie ben ik?

Mijn naam is Rachel Helmhout, geboren in het jaar 1970 onder het sterrenteken stier met als ascendant maagd. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen.

Als kind was ik al heel gevoelig en open voor de andere werelden en zag ook dingen, die andere mensen niet konden waarnemen. Daarbij kwam nog een supergevoeligheid voor stemmingen van andere mensen en voor de sfeer van de omgeving. Als kind en later als puber was de interesse voor spirituele zaken altijd aanwezig. Al die tijd bleef ik open en gevoelig.
Toen ik in mijn latere leven ziek werd, na en tijdens de zwangerschap van mijn eerste zoon en niets meer kon, heb ik dat als kans gezien om mijzelf verder te ontwikkelen en om de kwaliteit van mijn leven te verbeteren.

Vele opleidingen volgden en mij werd steeds duidelijker wat de bedoeling van mijn verblijf hier op aarde was en bovenal nog steeds is. Door alle opleidingen is de verbinding die ik reeds als kind al had nog veel intenser geworden en diep in mijzelf geïntergreerd. En uiteraard is er ook veel opgeruimd, waardoor het mogelijk was en ook is om een zuiverder kanaal te worden en te zijn. De verbindingen met al wat leeft, met de natuurwezens, moeder aarde, de hemel, de centrale zon, de engelen en de lichtmeesters, de sterrenstelsels, de kristallen, de elementalen, andere dimensie's en nog veel meer. Kortom alles wat een bewust zijn heeft is bij mij weer tot uiting gekomen en stevig in mijn systeem verankerd. Ook heb ik kennis mogen terug halen die ik in vorige levens had over de kristallen, maar ook over andere helderziende en voelende gaven.

Voor mij was dit als een echt thuiskomen.

Mijn taak is onder andere, (we hebben allemaal meerdere taken op verschillende niveau's) om mensen te helpen zichzelf weer terug te vinden en om weer in contact te komen met de eigen gaven. Om mensen weer te leren hoe deze gaven te gebruiken en om weer in contact te komen met de natuurwezens. Ook voelt het als één van mijn taken om mensen weer te leren voelen, voelen van het innerlijke kind, van alle gevoelens, eigenlijk van alles wat je kunt voelen, van je intuïtie en om je weer te herinneren, waarom je hier gekomen bent en om je weer te laten herinneren van de éénheid in alles.

Daarom is er nu een praktijk ontstaan en heb ik deze website opgezet. Ik ben iemand die vanuit het hart werkt, op een ander manier zou ik niet eens kunnen werken.

Ik wens je veel plezier met deze site en ik hoop dat ik iets voor je kan betekenen!

Brandenden kaarsen
Opleidingen

Pendels
Pendelen

Verschillenden kristallen
Kristallen

Rose roos
Prijslijst

Praktische informatie