Sterrenkinderen

Sterrenkinderen zijn van heel ver naar de aarde gekomen. Je zou ook kunnen zeggen, deze kinderen zijn afkomstig uit een hogere dimensie/sfeer. Daardoor dragen zij net als de Nieuwetijdskinderen een hogere trilling met zich mee. Door die hogere trilling zijn ook deze kinderen zeer gevoelig voor sferen en stemmingen van de omgeving. Ze hebben naast een hogere trilling ook een groter bewustzijn meegenomen in het denken en doen.
Daarmee bedoel ik dat deze kinderen zich vaak (maar lang niet altijd) bewust zijn van wat ze hier op aarde komen doen, ze weten (vaak maar niet altijd) wat hun 'taak' is.
Sterrenkinderen hebben vaak heldere herinneringen aan vorige levens die ze hadden op andere planeten en sterrenstelsels. Bovendien dragen zij een grote wijsheid en kennis over de sterren, planeten en het heelal met zich mee.
Het is vaak heel verwarrend voor een Sterrenkind om hier op aarde te functioneren. Dit komt omdat een Sterrenkind (vaak maar niet altijd) een heel duidelijk beeld heeft van wat hij of zij hier komt doen. Maar hier op aarde blijkt alles anders te werken en in elkaar te steken als dat wat het Sterrenkind vanuit zijn/haar ziel zo goed kent en zo bewust van is. Deze kinderen voelen en zien wat iemand voelt of meemaakt diep in zijn/haar ziel.
Sterrenkinderen hebben over het algemeen meer 'problemen' om mee te kunnen komen in deze maatschappij. Juist door de gevoeligheid die gecombineerd is met de helderheid van het bewustzijn. Deze kinderen zijn hier gekomen om de trilling van de aarde, mensen en dieren te helpen verhogen om van het ik (ego) tijdperk naar het wij (goudentijds) tijdperk te gaan. Maar daarnaast zijn ze ook gekomen om harmonie, eenheid en onvoorwaardelijke liefde te brengen. En juist die kwaliteiten dragen ze mee in de ziel, het is deze kennis die ze hebben meegenomen uit de hogere dimensie/sfeer.
Deze kinderen kunnen zich dan ook best wel onbegrepen en eenzaam voelen als ze merken en zien dat leeftijdsgenootjes hen niet begrijpen. Een stukje ondersteuning kan dan veel goeds doen.

De term Sterrenkinderen kan ook op een volwassene van toepassing zijn. De term Sterrenmensen is al heel oud. Zelfs in de oudste beschavingen werden al aanwijzingen gevonden in de vorm van bijvoorbeeld getekende ufo's of wezens die uitstapte en landde op de aarde. Sterrenmensen zijn waarschijnlijk altijd al aanwezig geweest om met hun sterrenlicht, hart, eenheid en harmonie de mensheid en de aarde bij te staan en te helpen in het transformatie proces.

Wat kan ik voor u betekenen?
• Ondersteuning van Sterrenkinderen d.m.v. reading,healing en een gesprek.
• Ondersteuning voor de ouders, d.m.v. reading,healing en een gesprek.

Terug naar Nieuwetijdskinderen              Volgende: Indigokinderen

Reiki lelies
Reiki

Healing engel
Behandelwijze

Vlinder
Reading

Pendels
Pendelen