Regenboogkinderen

Deze groep kinderen  zijn geboren vanaf het jaar 2000. In de aura van deze kinderen zijn alle kleuren van de regenboog waar te nemen.
Deze kinderen zijn net als de andere nieuwetijdskinderen erg gevoelig voor prikkels en energieën.
Zij zijn als de regenboog; veelzijdig; vol compassie voor hun medemens en omgeving; vol harmonie; hebben originele en creatieve ideeën; kunnen flexibel met het leven omgaan; zijn vol met genade en vergeving voor een ieder die dit nodig heeft; hebben een zacht karakter; zijn speels en luchtig. En dat alles dragen zij met een glimlach op hun gezicht en een zonnige uitstraling.
Zij brengen de helende regenboogenergie mee die alle harten van mens en dier weet te raken.
Zij brengen zuivere vreugde met zich mee voor iedereen. 
De baby’s zullen worden (h)erkend, omdat hun energie een energie is van geven, en niet van behoeftigheid. Zij geven in vreugde en daardoor word hun vreugde alleen maar groter.
Wat door liefdevolle gedachten, gevoelens en handelingen je ook aan hen stuurt , word uitvergroot en honderd maal teruggestuurd.
Zij vormen de regenboogbrug die nodig is om te transformeren naar het wij tijdperk waarin we zowel de aarde als hemel zullen kennen in het hier en nu.

Regenboogkinderen  zijn al afgestemd op de wereld waarin dingen direct gemanifesteerd kunnen worden.  Zo ver is onze samenleving nog niet. Hierdoor is het voor Regenboogkinderen soms moeilijk om te kunnen functioneren in onze maatschappij.
Een voorbeeld; een peuter die nog zijn naam moet leren schrijven en lezen, verwacht dat hij zijn naam in één keer goed kan schrijven. Als blijkt dat dit niet lukt, snapt deze peuter er helemaal niets van en word woedend op alles en iedereen. Hij weet toch immers diep van binnen dat als hij het voor zich ziet dat het dan ook zo dient te gebeuren?
Een ander voorbeeld; als een peuter aan bijvoorbeeld een banaan denkt, verwacht hij dat deze heel natuurlijk en onmiddellijk voor hem verschijnt. Als blijkt dat dit niet het geval is, snapt hij er helemaal niets van en word erg verdrietig. Hij weet toch diep van binnen dat als je ergens heel duidelijk aan denkt dat het dan ook verschijnt?
Daarnaast is hij gevoelig voor prikkels, energieën en sferen. Alles bij elkaar genomen kan het problemen geven om het leven op aarde te begrijpen.

Wat kan ik voor u betekenen?
• Ondersteuning van Regenboogkinderen d.m.v. reading,healing en een gesprek.
• Ondersteuning voor de ouders, d.m.v. reading,healing en een gesprek.

Terug naar begin Kristalkinderen

Reiki lelies
Reiki

Healing engel
Behandelwijze

Vlinder
Reading

Pendels
Pendelen