Enkele reacties op mijn boek:

Mijn GROTE complimenten voor je boek. Ik vond het heerlijk lezen en heel toegankelijk. Maar het belangerijkst, ik heb er een hoop van geleerd. Fijn dat je zoveel uit je prille leven kan herinneren en daar goed over verteld. Ik heb je boek aan diverse personen voorgesteld en zal hem in mijn praktijk leggen voor inzage. Dank je wel, veel liefs John Nieuwendijk.

In één adem uitgelezen! Heel mooi verhaal. Alice

Wat een mooi en lekker boek om te lezen!!!! Annelies

Jouw boek ontroerd me en tranen vloeien over mijn wangen.....weet nu niet wat er precies in mij omgaat maar ben geraakt! Claudia

Jouw boek is meer dan prachtig en heel waardevol! Joke Nootebos van het Elohim Centre.

Wat heerlijk om voor het eerst in mijn leven iemand te horen die verwoordt wat ik in mezelf gevoeld heb. L.T

Een aanrader voor ouders met jonge kinderen en therapeuten. Centrum Victory

Rachel is een Goudentijdskind ParaVisie December 2013.

Wow, sommige boeken hebben zoveel energie in zich, via de woorden die je hebt gekozen maar ook met de energie waarmee het boek geschreven is. Dank je wel voor het raken, het mogen voelen, het verhelderen van mij in zulke rake woorden dat er voor mij met het lezen van jouw boek ook een puzzelstukje op zijn plek mag vallen; dankjewel voor het vertrouwen in jezelf, jouw eigen weg en het delen van dit boek met de wereld! Liefdevolle groet, Eefje Wichers

Verhelderend en openhartig. Het houdt me alert om met jouw verhaal de 'goudentijdskinderen' in mijn praktijk te herkennen. Succes met je mooie werk. Het is hard (of:Hart) nodig in deze tijd. Met HARTElijke groet, Karin Janssen.

Jouw boek heeft mij diep geraakt. C.M

Graag wil ik je bedanken voor het boek dat jij geschreven hebt! Ik werd naar jouw boek toegetrokken. Ik ben enorm verwonderd hoeveel jouw verhaal lijkt op het mijne. A.H.

 

 

 

 

 

 

     


 
 

Verschillende Kristallen
Kristallen

Brandende kaars
Advies

 

 

Rozenkwarts bol
Bestellen