Pendelen

Pendelen is een hele oude methode die gebruikt wordt en werd om antwoord te vinden op bepaalde vragen. Eigenlijk is de pendel een verlengstuk van onszelf.
Een pendel werkt doordat ons lichaam over hoogst gevoelige zintuigen beschikt, die op fijnstoffelijke niveaus een grote hoeveelheid informatie kunnen opnemen. Als je een vraag stelt, gaat er een seintje (stukje energie, informatie) door ons heen en komt via je onderbewustzijn naar boven en zorgt voor een hele subtiele (niet met het oog waar te nemen) reactie en beweging van de spieren waardoor de pendel gaat bewegen.

Met de pendel maak je een antwoord dus zichtbaar die al door je gevoelige zintuigen waren opgepikt. In die zin is dus de pendel een verlengstuk van onszelf. De pendel kun je voor heel veel dingen ‘inzetten’.

Een kleine greep uit de vele mogelijkheden zijn:

  • Het meten van straling, electrosmog.
  • Of bepaalde voedingsmiddelen, medicijnen, homeopathische medicijnen, make-up, middeltjes, vitamines enz. goed voor jou zijn en bij jouw specifieke systeem passen.
  • Welke kristallen bij je passen.

Je ontvangt een inwijding, zodat het pendelen je voortaan makkelijk af zal gaan.

Voor wie?
Iedereen die graag wil leren pendelen, kan het ook leren. Het voordeel van pendelen is dat je voortaan zelf kunt bepalen en nagaan wat het beste middeltje, voeding, kristallen enz. voor jou of een ander is. Het goed leren omgaan met de pendel en hoe een vraag te stellen is wel iets waarvan het belangrijk is om dat goed te leren. Dit is dan ook een aspect dat wordt meegenomen in de cursus pendelen.

Cursus Pendelen
Je kunt bij mij een cursus Pendelen volgen. De cursus duurt ongeveer 3 uur.
Deze cursus is inclusief pendelboek en pendel . De cursus Pendelen word gegeven op afspraak.

kristallen
Kristallen

rose roos, prijzen
Prijslijst

kaars, advies en verkoop
Advies