Orbs

Steeds vaker komt het voor dat er lichtbollen verschijnen op foto's. Deze lichtbollen hebben verschillende afmetingen, kleuren en patronen in zich. Deze lichtbollen worden Orbs genoemd. De naam Orbs komt van het Latijnse woord Orbis dat kring of cirkel betekent.
Wij mensen kunnen slechts binnen een bepaalde trilling (frequentie) zien en horen. Engelen en andere lichtwezens vibreren op een andere trilling (frequentie) dan wij. Omdat veel mensen alleen geloven in de dingen die zij kunnen horen en zien, wordt het bestaan van Orbs en het spirituele vaak ontkent. Het bestaan van Orbs wordt door sceptici verklaard als stofdeeltjes, insecten of vochtdruppels in de lucht. Of het zou aan de flitser of een bepaalde lichtval kunnen liggen. Mensen willen graag een bewijs van het bestaan van een spirituele wereld. Eeuwenlang zijn er mensen geweest die dit geprobeerd hebben, denk bv aan het fotograferen van de aura, aan apparaten die de aanwezigheid van spirits vastleggen etc. Eerst verscheen er heel af en toe zo'n lichtbol op een foto, vaak werd dit verklaard door de mening dat er wel een stofje op de lens gezeten zou hebben. Toen er steeds meer Orbs op foto's verschenen stonden de sceptici zelf ook voor een raadsel. Kwamen de Orbs eerst alleen voor op foto's die genomen waren in verlaten huizen en gebieden. Nu komen ze voor op alle denkbare plekken en gebieden. Steeds vaker worden ze vastgelegd op een foto. De theorie om dit fenomeen te verklaren klopte niet meer en werd later aangepast. Het zou nu liggen aan de digitale camera zelf. Tot op de dag van vandaag blijven de meningen hierover verdeeld.
Tijdens mijn opleidingen liep ik met een foto toestel buiten en maakte hier en daar foto's van de prachtige natuur. Toen ik ze thuis op de computer bekeek waren er Orbs en lichtwezens zichtbaar! Ook later tijdens een taekwondo examen van mijn kinderen, of tijdens een doodgewoon partijtje stonden er Orbs op de foto. Zo ontstond de fascinatie voor deze lichtwezens. Uiteindelijk is dit een specialisatie geworden.

afbeelding van een Orb                                                 Volgende pagina, lees meer!

kristallen
Kristallen

engel, healing
Behandelwijze

Pendels
Pendelen

rose roos, prijzen
Prijslijst