Kristalkinderen

Kristalkinderen hebben hun naam te danken aan hun hoge trilling en aan de kleur wit die waarneembaar is in de aura (vooral bij het kruinchakra). Deze kinderen zijn hoog gevoelig. Zij voelen iedere kleine verandering in een energieveld, persoon, dier en omgeving. Dat raakt hen tot in het diepste van de ziel.
Op het eerste gezicht lijken zij zich goed te hebben aangepast. Maar diep van binnen komt alles zo naar binnen toe en doet zo'n pijn. Alles wat niet zuiver en in harmonie is brengt het hoog gevoelige systeem van slag. Zuiverheid, harmonie, vrede en onvoorwaardelijke liefde is wat zij hebben meegebracht als kwaliteit of hogere vorm van kennis. Maar eenmaal hier op aarde lijken de harmonie, zuiverheid en vrede vaak ver te zoeken. Deze kinderen kunnen zich dan ook eenzaam voelen en de wereld om hen heen als onveilig ervaren.
Er zijn ook kristalkinderen geboren die behalve het wit in de aura ook alle kleuren (als van de regenboog) in de aura dragen. Deze kinderen zijn vaak geboren in het jaar 2000 of later. Zij worden Regenboog-Kristalkinderen genoemd en brengen vreugde mee. Zij zijn ervoor gemaakt om te glimlachen en tegelijk een hart vol van vergeving en compassie te hebben.
Kristalkinderen zijn waarschijnlijk altijd al op de aarde aanwezig geweest. Deze kinderen werden en worden geboren als er een overgang naar een nieuwe tijd plaats vind/vond.

Enkele kenmerken die ik in mijn praktijk ben tegen gekomen:
• Veel huilen als baby
• Slecht kunnen slapen door alle prikkels en indrukken
• Slecht kunnen slapen door de aanwezigheid van storende energieën in de directe omgeving.
• De dag en nacht omdraaien
• Paranormale vermogens, gevoeligheid voor sferen, sterk intuïtief
• Geen harde geluiden verdragen
• Voedselintoleranties
• Dromerig, moeilijk kunnen concentreren

Er worden de laatste jaren steeds meer Nieuwetijds, Sterren, Indigo en Kristalkinderen geboren op deze aarde. De termen Nieuwetijdskinderen, Sterrenkinderen, Indigokinderen en Kristalkinderen zijn slechts aardse woorden om aan te geven wat daar onder verstaan wordt. Het is namelijk ook heel goed mogelijk dat er sprake is van een combinatie van bovengenoemde termen. Binnen de combinaties zijn er ook nog eens gradaties mogelijk. Ik ben er van overtuigd dat dit slechts het topje van de ijsberg is en er nog veel meer soorten nieuwe kinderen (en dus ook termen/namen daarvoor) zullen gaan verschijnen in de toekomst.

Lees meer, vervolg                                                                                  Terug naar Indigokinderen

Reiki lelies
Reiki

Healing engel
Behandelwijze

Vlinder
Reading

Pendels
Pendelen