Praktijkvoorbeelden

In mijn praktijk kwam een moeder voor een Reading& Healing met een foto van haar twee kinderen.
Kinderen die beiden heel gevoelig waren en waarvan ik van de bovenwereld te horen, voelen en zien kreeg dat haar dochter helderziend was.
Door mij heen stroomde dolfijnen energie die naar haar toe werd gestuurd tijdens de sessie, om alles wat luchtiger en speelser voor haar te maken. Zij zat op dat moment op school en wist niet dat haar moeder bij mij was geweest. Haar ziel vertelde mij dat ik haar systeem mocht ‘ lezen’ en helpen, ik had haar toestemming.
De volgende morgen kreeg ik een mailtje waarin verteld werd dat haar dochter mij gevoeld had in de klas en dat ze drie dolfijnen had zien zwemmen.
Nog weer een dag later, zat er bij de post een hele mooie enveloppe. En wat zat daar in? Een prachtige tekening met allemaal kleurtjes en drie dolfijnen en de woorden: Rachel bedankt voor de dolfijnen van M. 8 jaar.
Dit meisje wilde mij graag ontmoeten en snel ook als dat kon. Natuurlijk kon dat. Ik heb haar ontmoet en dat was heel bijzonder. Tijdens die ontmoeting leerde zij binnen no-time een beschermings techniek en had vragen voor mij. Ik ben zo dankbaar dat ik haar en haar ouders en broertje mocht helpen.

Ik werd gebeld door een moeder uit Ommen die bevallen was van een zoon. Het zoontje huilde zo veel dat de moeder niet meer wist waar ze het zoeken moest en was vreselijk moe van al die nachten dat haar zoon maar bleef huilen. Via een foto van de kleine man stuurde ik een hele zachte Healing waarbij de engelen en lichtmeesters door mij heen werkte. Een paar dagen later kreeg ik het bericht dat haar zoon eerst nog een keer heel hard had gehuild en daarna was hij stil geworden en huilde hij niet meer dag en nacht zo vreselijk.

Er kwam een moeder naar mijn praktijk samen met haar puberzoon van 14-15 jaar en oma was er ook bij. De zoon zat niet lekker in zijn vel, ging niet lekker op school en kwam in de problemen op school door zijn gedrag. Hij had een nare scheiding meegemaakt en had nog 2 broertjes. Kortom hij had al veel meegemaakt. Hij had hulp nodig en wilde duidelijkheid over een aantal zaken en gebeurtenissen in zijn jonge leven. Ik deed een Reading&Healing voor hem en er vielen vele puzzelstukjes voor hem op zijn plaats. Hij zat niet meer vast in zijn emoties, had inzicht verkregen, wist hoe hij ook met de omgeving om kon gaan op een manier waarbij hij zichzelf niet hoefde te verliezen. Hij kon weer verder tot de volgende uitdaging/hobbel.

Meer praktijkvoorbeeldenLees verder, klik hier!

Het wonderkristal
Wonderkristal

Brandende kaars
Advies

Verschillende kristallen
Kristalkinderen

Rozenkwarts bol
Behandelwijze

Kristalcursus