Boek: Goudentijdskinderen

Als klein meisje wist ik al, dat ik meer voelde en waarnam dan andere kinderen. Toen ik ouder was, begon ik te lezen over Nieuwetijdskinderen, Indigokinderen, Kristalkinderen en Regenboogkinderen, in de hoop om meer over mijzelf te weten te komen. Iedere keer herkende ik wel iets, maar toch klopte het net niet. Op een dag kreeg ik hoofdpijn en ineens begon de bovenwereld tegen mij te praten.
Mij werd verteld dat ik een Goudentijdskind ben en dat ik geholpen en geïnspireerd zou worden om hierover te schrijven.

Een Goudentijdskind is één met alles om zich heen. Deze kinderen zullen er instinctief alles aan doen om zich weer opnieuw één te voelen met al wat is, ongeacht in welke situatie ze zich bevinden. Daarnaast hebben Goudentijdskinderen het eenheidslicht meegenomen naar de aarde toe.
Mijn boek begint met hoofdstukken die mij zijn aangereikt door de bovenwereld (zelfs de titels zijn mij aangereikt) en om die hoofdstukken te verduidelijken worden ze afgewisseld met mijn persoonlijk verhaal.

Het is mijn diepste wens om dit gevoel van werkelijk thuiskomen, je weer compleet en één te voelen met alles om je heen, je te herinneren wie je bent, te delen met iedereen. Dit kan ik alleen doen door te vertellen over mijn eigen ervaringen.
Door dit boek te lezen zal het één en ander bij je in beweging worden gezet, waardoor je bewustwording zal gaan groeien.
Hoe meer mensen er groeien in bewustwording, hoe meer verandering er uiteindelijk zal zijn in de omgeving. En uiteindelijk in de wereld. Dit gaat natuurlijk niet allemaal zonder slag of stoot en zal plaatsvinden in stapjes. Aangespoord en geleid door de bovenwereld hoop ik met mijn boek Goudentijdskinderen een stapje te kunnen maken en bij te dragen in het bewustwordingsproces van het Al.

Het boek is te bestellen via de boekhandel of via deze link: elikser.nl/goudentijdskinderenml
Natuurlijk kun je mij ook een mail sturen om het boek te bestellen.

Reacties op boek, vervolg  

 

 

 

 

     


 
 

Verschillende Kristallen
Kristallen

Brandende kaars
Advies

Rozenkwarts bol
chakralegging