Kristal chakra legging

Na bespreking van je klacht(en) en of probleem(en), volgt de behandeling. Hierbij worden er kristallen op het lichaam geplaatst (waarbij je je kleding aanhoudt). Vervolgens wordt er op een zeer diepgaand en intens niveau gewerkt aan het probleem of de klacht. De kristallen worden per chacra met uiterste zorg en liefde uitgezocht en geplaatst. Dat uitzoeken gebeurt op helderziende-voelende-horende manier. De kristallen zorgen ervoor dat 'het juiste' gebeurt. Blokkade's kunnen doorbroken worden, losgelaten worden, waardoor de energie weer vrij kan gaan stromen en er een diepe ontspanning kan plaats vinden.

Natuurlijk gebeurt er ook nog veel meer tijdens de behandeling, vaak is er hulp aanwezig in de vorm van engelen, lichtmeesters, gidsen of overleden bekenden. Soms zal er ook informatie doorkomen die belangrijk is om door te geven, dit zal dan bijdragen aan de healing en het proces wat dan gaande is.

De kristallen zullen veel voor je doen en dat is iets wat je zeker ook zult kunnen merken in je dagelijks leven. Kristallen zijn onvoorwaardelijk en oordelen niet. Een kristal chacra legging is een groot kado voor jezelf. Een eer betoon voor wie je werkelijk bent, want wie werkt aan zichzelf draagt ook een steentje bij aan het grote geheel!


Kristallen


Kristalkinderen


Pendelen