Advies

U kunt bij mij terrecht voor kristaladvies, dit houdt in dat er voor uw klacht/probleem op lichamelijk, geestelijk of spiritueel niveau de juiste kristal kan worden uitgezocht.

Ook voor het huis en de omgeving of tuin is er een kristaladvies mogelijk. Hierbij kan aan sfeerverbetering, electrosmog, aardstralen, leylijnen, wateraders of gebeurtenissen op een plek of gebied worden gedacht.
Tevens is het mogelijk om via een tekening aan te geven waar de aardstralen etc. door uw huis lopen, waarbij ik advies kan geven wat eraan te doen is.
Healingen d.m.v. een kristal chakra legging behoort ook tot de mogelijkheden, hierbij worden er kristallen op het lichaam geplaatst (kleren aan). Dit geeft een zeer diepe en intense healing aan het probleem/klacht waar aan gewerkt wordt.

Er is ook healing op afstand mogelijk d.m.v. kristallen via een foto

Een reading op een kristal behoort ook tot de mogelijkheden dit kan zowel in mijn
praktijk, maar ook via een foto of via de mail.

De kristallen die gebruikt worden, zijn allemaal geopend en geactiveerd op alle 12 lagen van bewustzijn en daardoor veel krachtiger in hun werking dan kristallen die in een winkel zijn aan te schaffen en niet zijn geopend en geactiveerd.

Healing engel
Behandelwijze

Reading vlinder
Reading

Pendels
Pendelen

Prijzen
Algemene voorwaarden