Reiki

Reiki is een natuurlijke eenvoudige geneeswijze en behoort tot één van de oudste geneeswijzen die de mensheid kent. De methode kwam oorspronkelijk uit Tibet en werd later herontdekt door de japanse Mikao Usui, die er de naam Reiki aan gaf. Het woord Reiki betekent universele levensenergie. Een Reiki behandeling vindt plaats door middel van handoplegging. De persoon die Reiki geeft functioneert als kanaal van het universum, waarbij genezende energie via de handen naar de cliënt gaat.

Wat kun je met Reiki?
Reiki kan worden ingezet bij heel veel klachten bijv. bij lichamelijke, emotionele en geestelijke uitputting. Reiki vult de levenskracht weer aan. Reiki kan acute symptomen verlichten bijv. bij kneuzingen, brandwonden, ontstekingen, spierpijn, hoofdpijn etc. Ook kan Reiki worden ingezet bij angsten, stress, helen van het verleden en situatie's in de toekomst, maar ook voor het verlichen van pijn bij ernstige ziektes. Reiki kan worden ingezet voor kinderen, dieren en planten.

Voor wie?
Voor iedereen! Iedereen kan werken met Reiki nadat hij/zij is ingewijd in de eerste graad van Reiki.

De graden van Reiki
Met Reiki 1 ben je in staat om in de eerste plaats jezelf te behandelen, maar natuurlijk ben je ook in staat om mensen, dieren, kinderen en planten in je eigen omgeving te helpen. Je bent dan in staat om te helpen bij klachten als uitputting, acute symptomen, pijn verlichting, angsten en stress.

Met Reiki 2 ben je in staat om op afstand iemand of iets te behandelen en om Reiki te sturen naar situatie's in het verleden en in het heden. Met deze Reiki graad pak je de mentale laag ook mee, waardoor je behandeling iets krachtiger wordt.

Reiki 3 is de Master graad, deze bestaat uit 2 delen, Reiki 3a en Reiki 3b.
Bij het a gedeelte ontvang je de absolute Masters inwijding. Hiermee zullen je behandelingen voortaan heel krachtig zijn, omdat de energie dan vrij baan heeft om door jou als kanaal heen te stromen. Bij Reiki 3b leer je hoe jezelf kunt les geven en inwijden, zodat je andere mensen op hun pad kunt gaan helpen in hun spirituele groei. Daarnaast geef je hiermee ook de kennis van Reiki door

Wat kan ik voor u betekenen?
• U kunt bij mij een cursus Reiki 1 en 2 volgen
• T.z.t kunt u bij mij een cursus Reiki 3a en b volgen
• U kunt bij mij een Reiki behandeling boeken
• U kunt bij mij een Reiki behandeling op afstand boeken

Kristallen
Kristallen

Healing engel
Behandelwijze

Vlinder
Reading

pendels
Pendelen